Aoptik gör det lite enklare för dig som är företagare

Vi är leverantör av arbetsglasögon och terminalglasögon till många små och stora företag, kommuner och landsting. Önskar du ta reda på vad vi kan erbjuda er? Kontakta oss!

Vi vill göra ditt glasögonköp enkelt.

Som företagare kan du handla arbetsglasögon på faktura.
Är ni flera anställda kan vi förstås göra ett fördelaktigt avtal som gäller er alla.

Oavsett yrke erbjuder Aoptik rätt typ av synhjälpmedel anpassat efter dina behov och förutsättningar.

Vi är extremt måna om att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser i kombination med hög servicegrad och stort urval av högkvalitativa produkter.

Priserna i våra företagsavtal är hårt pressade. Vi vill göra alla kunder så nöjda, att de även köper sina privata glasögon hos oss, gärna ihop med sin familj, släkt och vänner. I Aoptiks nuvarande expansiva fas, är det extra viktigt att få ingå nya företagsavtal, för leverans av arbetsglasögon och terminalglasögon. Fråga oss om offert!

Vi hjälper dig.

Arbetar du långa pass framför dator har Aoptik lösningen på de problem som kan uppstå. Att känna av trötthet, huvudvärk, torrhet och röda ögon är ofta direkt synrelaterat. Med rätt bedömning och åtgärd av våra duktiga optiker, får du en effektivare och friskare arbetsdag.

Aoptik har rätt lösning såväl för din arbetssituation som privat. Vi är experter på vanliga progressiva glasögon och även på specialvarianter som terminalglasögon och arbetsglasögon.

Kom i kontakt med Aoptik.

Vi välkomnar er att kontakt oss för mer information om våra produkter samt tjänster.